U3F1ZWV6ZTU2MzM1MzE4ODQ3NjVfRnJlZTM1NTQxMTkwNDkwMzQ=

دجاج ترياكي

ترياكي الدجاج Chicken Traakey

مكومات ترياكي الدجاج

دجاج مسحب
ثلاثه أرباع كوب صوص صويا
ربع كوب عسل
4 ملاعق كبار زيت
ربع ملعقة صغيرة زنجبيل
ملح . فلفل اسود
نقوم بعمل الدجاج على شكل كرات كما في الصوره
نقلبها بالزيت لمدة 10 دقائق

طريقة عمل ترياكي الدجاج 

نحضر صوص الترياكي في مقلى آخر .. ربع كوب عسل مع ثلاثة ارباع صوص الصويا على النار لمدة 5 دقائق
ثم نسكب المزيج على مقلى الدجاج ونقلب الدجاج 3 دقايق لكل وجه ثم نرفعه عن الصوص
ونترك الصوص على النار كمان دقيقتين ليتكاثف قليلا
ثم يقطع الدجاج ويزين بصوص الترياكي

المصدر مطبخ الشيف اشرف 

Chicken Traakey
Chicken Traakey Ingredients
Boneless Chicken
Three quarters of a cup of soy sauce
A quarter cup honey
4 tablespoons top oil
1/4 teaspoon ginger
salt . black pepper
We make the chicken in the form of balls as in the picture
Turn in oil for 10 minutes
How to make chicken teriyaki

Bring the tritaki sauce in a different saucepan. A quarter cup honey with three quarters of the soy sauce on the fire for 5 minutes
Then, pour the mixture over the chicken and stir the chicken 3 tablespoons each face and then remove it from the sauce
Leave the sauce on the fire for 2 minutes to slightly thicken
Then cut the chicken and decorate with tritaki sauce




تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة