U3F1ZWV6ZTU2MzM1MzE4ODQ3NjVfRnJlZTM1NTQxMTkwNDkwMzQ=

مخلل الفلفل المحشي

مخلل الفلفل المحشي ........ ولا اطيب

المقادير :
فلفل ( قرن غزال )
الحشوه : ( جزر + فلفل حار + فلفل حلو+ ثوم + زيت زيتون + ملح ) الكل مفروم ناعم او وسط حسب الرغبه
الماء : لكل كوب ماء 1 ملعقه كبيره ملح
الطريقه :
نغسل الفلفل ( قرن الغزال ) جيدا ونفتحه من المنتصف مع ازاله البذور وتفريغه بالكامل و نبدا بحشوه
بعد الانتهاء يرص الفلفل بشكل طولي بمطربنات معقمه
نبدا باضافه الماء كما ذكرنا لكل كوب ماء ملعقه كبيره ملح مذوبه واخيرا نضيف ( 1 ملعقه كبيره سكر + 1 ملعقه صغيره ملح ليمون + القليل من زيت الزيتون )
ثم نغطي الوجه باوراق العنب مع المحافظه على عدم دخول الهواء ونغطيه ونتركه ليتخلل وصحتين وهنا .


تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة